Lehtoharjun Tila | Päivi Saarinen | Puh. 040 556 7837 | s-posti lehtoharju@gmail.com

Ratsastustunnit

Ratsastustunnit voi varata soittamalla tai tekstiviestillä Päiviltä 040-5567 837.

makatunnillaLehtoharjun Tilalle ovat tervetulleita ratsastamaan kaiken tasoiset ratsastajat: aivan ensikertalaiset kuin jo edistyneemmätkin ratsastajat. Ryhmät jaetaan tasoryhmiin, jotta jokaisella ratsastajalla olisi parhaat edellytykset oppia. Opetuksesta vastaavat ratsastuksenopettaja Laura Reponen ja ratsastuksenopettaja Päivi Saarinen.

Tavoitteellisesti harjoitteleville ratsastajille tuntien sisältö suunnitellaan haastavammaksi ja tallimme ratsastajilla on mahdollisuus päästä osallistumaan kilpailuihin (sekä oman tallin järjestämiin että myös muualle).

Toki ratsastuksen harrastaminen on aivan yhtä mielenkiintoista ja haastavaa vaikka päämääränä ei olisikaan tarkoitus lähteä kilpailemaan, joten jokaiselle pyritään tarjoamaan opetusta oman edistymisen ja halun mukaisesti.

Tuntivaraukset numerosta 040 - 5567 837 / Päivi. Samaan numeroon myös peruutukset, muistathan perua tuntisi viimeistään edellisenä päivänä klo 14 mennessä. Muutoin joudumme veloittamaan tunnista normaalisti. Sairasperuutukset viimeistään ratsastustuntipäivän aamuna klo 10. Huomaathan, että sähköpostitse tehtyjä peruutuksia ei huomioida!

 

   
   
   
   
   
   

Puolen tunnin ryhmät on tarkoitettu ratsastusharrastusta aloitteleville ratsastajille. Puolikkaiden ryhmissä keskitytään opettelemaan, mille ratsun selässä oleminen tuntuu käynnissä sekä ravissa ja opitaan ratsastuksen alkeet. Puolikkaiden ryhmissä hinta on 15€/ratsastaja. Samaan hintaan saat käyttöösi lainakypärän. Muistathan käsitellä lainakypäriä varoen. Kun pärjäät ilman taluttajaa, olet valmis siirtymään tunnin ryhmään. Tervetuloa tutustumaan!

Hinnastomme löydät täältä.

Linkkejä