Lehtoharjun Tila | Päivi Saarinen | Puh. 040 556 7837 | s-posti lehtoharju@gmail.com

KESÄLEIRIT 2018

 

 

Kesäleirejä pidettiin viimeksi vuonna 2018, kiitos kaikille mukavista leireistä!

Jatkossa mahdollisuus järjestää maatilaleirejä, joissa pääset hoitamaan kaikkia tilan eläimiä: Hevosia ja poneja, minipossuja, lampaita, kanoja ja kissaa.

Kurssi 1          
4.6, 5.6 ja 7.6.       istuntakurssi  
klo 18-19.30       rats 1,5 h/pvä  
Leiri 2          
11.-15.6.18   5 vrk   100+299 € täynnä
11.-15.6.18   5 vrk   100+299 €

täynnä

 Leiri 3          
 17.-21.6.18    5 vrk   100+299 €  1 paikka
 17.-21.6.18    5 vrk   100+299 €  1 paikka

 

         

 

         
           
           
           
           

Leirivaraukset sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tiedustelut sähköpostitse tai numerosta 040 556 7837 /Päivi Saarinen.

Ilmoittautumisessa tarvittavat tiedot: leiriläisen nimi, ikä, osoite, huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite, ratsastustaso ja leirin numero / ryhmätoive sekä mahdolliset allergiat / erikoisruokavalio.

Leirien hintaan sisältyy:

  • Ratsastustunnit vaihtelevasti eri teemoilla, koulua, puomeja, esteitä, maastoja, leikkitunteja... viimeisenä päivänä järjestetään leirikilpailut
  • Mahdollisuus vaihtoehtoisesti myös ajamiseen leiriläisten toiveiden mukaan
  • Tehokas ja yksilöllinen opetus, pienet ryhmät
  • Teoriaa/käytännönharjoittelua
  • Täysylöspito = majoitus sekä paljon kehuja saanutta, maittavaa kotiruokaa mahan täydeltä: aamu- ja iltapala, 2 lämmintä ateriaa
  • Hoitohevonen tai –poni
  • Vakuutus ja arvonlisävero

Kokonaishintaan 399e sisältyy myös leirin varausmaksu 100 euroa, jota ei palauteta mahdollisen peruutuksen sattuessa.
Lisäyö ilta- ja aamupalalla 20 €/ hlö. Erikoisruokavalio + 25€ (ei koske vähälaktoosista ruokavaliota). Leirikirje tulee toukokuussa.

Lehtoharjun Tilalla on uudet ja turvalliset tilat, joissa on mukava viettää leiriä. Hevosia ja poneja löytyy joka lähtöön, rotuja sekä kokoja on useita: puoliverisiä, suomenhevosia, eestinhevonen, welsh, risteytysponi, shetlanninponeja... joukosta löydät varmasti oman suosikkisi! Opetus tapahtuu tasoryhmissä, joten ilmoita taitosi rehellisesti leiriä varatessa. Jokaiselle leiriläiselle valitaan sopiva ryhmä, jossa taitoja viedään eteenpäin. Mahdollisuus ratsastuksen videointiin ja videoiden analysointiin.

Leiriläisten toiveet otetaan huomioon tuntien suunnittelussa!

 

Mieti etukäteen myös sinua kiinnostavia teoria-aiheita. Jos haluat tulla kaveriporukan kanssa samalle leirille, toimi nopeasti, paikat menevät pian. Myöhemmin voi olla mahdotonta saada isompaa porukkaa samalle leirille.

Leirejä on kaikentasoisille ratsastajille, oletpa sitten vasta harrastusta aloitteleva tai jo pidemmän aikaa ratsastanut. Yleisleireilläkin hypätään ja mennä maastoon, mikäli ratsastajien taso sen sallii. Maastoon voidaan mennä myös taluttajien kanssa.

Leirikaste ja leirikilpailut ovat vapaaehtoiset. Majoitus leireillä on neljän henkilön sähköistetyissä mökeissä tallin pihapiirissä.

Voit halutessasi ostaa ylimääräisiä ratsastustunteja, jos haluat ratsastaa vieläkin enemmän! Leireille voi osallistua myös omalla hevosella tai ponilla, jolloin leirin hinta on sama (mikäli ratsastat kaikki tunnit omalla hevosellasi).

Meille tullaan yhä uudestaan ja uudestaan - vietä onnistunut ja ikimuistoinen leiri Lehtoharjun Tilalla!

Linkkejä