Lehtoharjun Tila | Päivi Saarinen | Puh. 040 556 7837 | s-posti lehtoharju@gmail.com

Ajankohtaista

Myytävänä karitsan jauhelihaa 18e/kg, parifilekyljyksiä 23e/kg ja viuluja 20e/kg. Tulossa myyntiin myös puolikkaita karitsoja, otan sitovia varauksia vastaan. 

 

Suosittu karitsajooga jatkuu kesällä 2021. Karitsajoogassa pääset nauttimaan eläinten läsnäolosta ja ympäröivästä luonnosta.

 

Hoitoratsastustunteja tilauksesta aloitteleville ratsastajille tai pienille lapsille. Tunnin aikana opetellaan hevosen hoitoa ja varustamista sekä ratsastetaan. Hinta 40 e. Voidaan järjestää myös aamupäivisin/päivisin.

Myydään palanutta turvepohjaista hevosenlantaa 25e/m3.

Tallin puodista löydät kätevästi ratsastusvarusteita mm. säädettävät kypärät ja uudet miellyttävät turvaliivit. Nyt kaikki varastossa olevat kypärät -20 % alennuksella! Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, vielä 2 kypärää jäljellä.

 

 


Kahden päivän leirit: Sisältää 1h ratsastusta/päivä, teoriaa/käytännönharjoittelua sekä ruokailun. Hinta 120e (varausmaksu 50e +loppusuoritus 70e). Näitä voidaan järjestää tilauksesta ja koulujen loma-aikoina, kokoa oma porukka! Ilmoittautumiset sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (muista mainita mahdollisista ruokailuun liittyvistä allergioista ilmoittautumisen yhteydessä).

 

OTE hieronta

Linkkejä