Lehtoharjun Tila | Päivi Saarinen | Puh. 040 556 7837 | s-posti lehtoharju@gmail.com

Ajankohtaista

Myytävänä karitsan jauhelihaa 18e/kg, parifilekyljyksiä 23e/kg ja viuluja 20e/kg. Tulossa myyntiin myös puolikkaita karitsoja syksymmällä. 

 

Suosittu karitsajooga jatkuu 13.8.2020 klo 18-20. Karitsajoogassa pääset nauttimaan eläinten läsnäolosta ja ympäröivästä luonnosta. Mukaan tarvitset pesunkestävän alustan. Ohjaajana toimii Päivi Kettula/Joogafox. Jooga kestää noin tunnin ja sen jälkeen voit tutustua lampaiden lisäksi Lehtoharjun muihinkin eläimiin. Tapahtuman kokonaiskesto 2 tuntia. Hinta 30e maksetaan käteisellä. Säävaraus: päätös tehdään klo 16 ja jos perumme, ilmoitamme siitä. Tulethan täysin terveenä.

 

Hoitoratsastustunteja tilauksesta aloitteleville ratsastajille tai pienille lapsille. Tunnin aikana opetellaan hevosen hoitoa ja varustamista sekä ratsastetaan. Hinta 40 e. Voidaan järjestää myös aamupäivisin/päivisin.

Myydään palanutta turvepohjaista hevosenlantaa 25e/m3.

Tallin puodista löydät kätevästi ratsastusvarusteita mm. säädettävät kypärät ja uudet miellyttävät turvaliivit. Nyt kaikki varastossa olevat kypärät -20 % alennuksella! Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, vielä 2 kypärää jäljellä.

 

 


Kahden päivän leirit: Sisältää 1h ratsastusta/päivä, teoriaa/käytännönharjoittelua sekä ruokailun. Hinta 120e (varausmaksu 50e +loppusuoritus 70e). Näitä voidaan järjestää tilauksesta ja koulujen loma-aikoina, kokoa oma porukka! Ilmoittautumiset sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (muista mainita mahdollisista ruokailuun liittyvistä allergioista ilmoittautumisen yhteydessä).

 

OTE hieronta

Linkkejä